Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] Un guàrdia civil després de pegar durat l’1-O: “Vaig haver d’anar a una gasolinera a comprar gel per una contusió important”

Es contradiu quan assegura que la gent tenia una actitud colèrica però després assegura que només hi va haver crits i no cops

|

- Publicitat -

Durant tot el matí d’avui i a la tarda, una cua de guàrdies civils i policies nacionals espanyols són els encarregats de testificar al judici farsa contra l’independentisme que es cursa al Tribunal Suprem a Madrid.

Publicitat

El relat és comú entre tots els agents: victimitzar l’agressor (ells) i culpabilitzar els ciutadans pacífics que volien votar l’1-O. Un dels agents de la Guardia Civil ha explicat que va forcejar amb un votant fins a tal punt que li va quedar la mà encallada entre una tanca i la seva pròpia defensa.

Llavors ha explicat que després de la seva intervenció durant l’1-O, de la qual ha afirmat sentir-se orgullós, va haver d’anar a una gasolinera “a comprar-se una bossa de gel” per “una contusió important”.

Després ha explicat que durant una revisió mèdica li van diagnosticar un esquinç i que va estar fins a 3 mesos de baixa. Per acabar-ho d’adobar, ha assegurat que els manifestants tenien una actitud colèrica i que va témer per la seva integritat física però després ha assegurat que no hi va haver cops sinó només crits i insults.

Et pot interessar  Fernández vol mantenir a tot preu la Guàrdia Civil i la policia espanyola a Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut