Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[Vídeo] Paluzie: “Si hem de negociar alguna cosa amb Madrid, és la independència”

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha visitat avui TV3 per a ser entrevistada al programa ‘Tot es mou’ que s’emet totes les tardes d’entre setmana a la […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 06/09/2018
Pla mig de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie / ACN

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha visitat avui TV3 per a ser entrevistada al programa ‘Tot es mou’ que s’emet totes les tardes d’entre setmana a la televisió pública catalana.

Paluzie ha explicat que tothom pot portar els missatges i les pancartes que vulgui i que simplement, a partir de les 17:14, un toc de grallers anunciarà l’inici d’una gran onada.

Sobre la relació amb els partits sobiranistes no ha dit que sigui dolenta i que el paper de l’ANC és el de fer pressió per aconseguir la independència i demanar unitat d’acció.

Sobre les propostes que vénen de Madrid i la posició del Govern de la Generalitat, Paluzie ha estat molt clara: amb Madrid només s’ha de negociar la independència “millor negociada que unilateral, molts altres països abans han negociat la seva independència”.