Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Segueix el macrodispositiu policial a la Diagonal per la nova presència de Felipe VI

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra mantenen tallat aquest dimarts un carril lateral de l’avinguda Diagonal de Barcelona davant del Palau de Congressos i l’hotel Juan Carlos I, on dilluns es van concentrar manifestants independentistes per protestar contra la visita dels Reis a la ciutat amb motiu dels actes de la Fundación Princesa de Girona (FPdGi).

Furgonetes policials i agents dels Mossos custodien el tram del carril lateral davant les instal·lacions, on a primera hora del matí no es produeixen mobilitzacions, i les persones que volen accedir al Palau han de mostrar la seva acreditació.

Publicitat

Felipe VI hi torna

El Rei ha arribat a les 8.55 hores d’aquest dimarts a la jornada ‘El talent atreu talent’ de la Fundación. La jornada està moderada per la periodista Júlia Otero, que dinamitzarà un debat intergeneracional entre patrons, premiats i joves d’altres programes sobre alguns dels temes crítics de la societat, que anirà seguida d’una sèrie de tallers.

Aquesta és la segona jornada dels Reis a Barcelona, després de lliurar la tarda de dilluns els Premis FPdGi en una cerimònia al mateix Palau de Congressos.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut