Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Cs prepararà un xou a cada municipi on el PSC hagi pactat amb independentistes

|

- Publicitat -

Cs iniciarà aquest dimecres un seguit d’accions en diferents municipis de Catalunya “per denunciar que el PSC està governant de la mà dels separatistes tot i poder governar amb partits constitucionalistes”.

Així ho ha explicat a Europa Press el partit taronja, que ha precisat que començaran aquest cicle a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), on aquest dimecres han convocat una atenció als mitjans de comunicació amb el líder de Cs al Parlament, Carles Carrizosa.

Publicitat

Cs vol posar en el focus dels pactes del partit de Miquel Iceta tant amb JxCat com amb ERC amb l’objectiu de demostrar que el PSC “prefereix com a socis als del 3% i als que van donar un cop d’estat”.

El diputat del Parlament David Mejía ha explicat que començaran aquest dimecres a Sant Cugat, però que volen “donar continuïtat” a les accions en altres punts de la comunitat catalana, com per exemple a Lloret de Mar (Girona)  i en altres indrets con el PSC ha apostat per pactes amb partits sobiranistes en institucions on tenia acord alternatius amb forces constitucionalistes, i ha citat Castelldefels, Abrera o el Consell Comarcal del Baix Llobregat (Barcelona).

Et pot interessar  Ciudadanos, de fracàs en fracàs fins a la seva liquidació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut