Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Campanya de la CUP per apagar la tele quan surti Felipe VI

La CUP ha engegat una campanya aquesta tarda que convida als catalans a apagar la televisió aquesta nit, concretament a les 21h, durant la retransmissió del discurs de Nadal del […]

Gerard Sesé 24/12/2018

La CUP ha engegat una campanya aquesta tarda que convida als catalans a apagar la televisió aquesta nit, concretament a les 21h, durant la retransmissió del discurs de Nadal del rei d’Espanya, Felipe VI de Brobón.

Des de la formació anticapitalista, asseguren que “un any més volen que aquest vespre ens empassem el discurs d’un règim hereu del franquisme” i per això fan la crida a no veure’l. “Que cap institució post feixista ens espatlli aquests dies” afegien en una segona publicació a les xarxes.

Diferents polítics de la formació han piulat a favor de la iniciativa, alguns amb més contundència com d’altres: Mireia Boya escrivia ‘Los borbones a los tiburones’ i Carles Riera feia broma “aquesta nit, estalviem energia”.

Cal recordar que, a diferència de la televisió basca, la televisió catalana emetrà el discurs del rei a través del canal 3/24.

https://twitter.com/cupnacional/status/1077249653568081920