Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Lluís Llach torna a esclatar contra la permissivitat d’ERC amb Rufián: “Ja ha passat prou temps”

|

- Publicitat -

Pràcticament, tota la setmana ha estat marcada polèmica per una nova polèmica entre independentistes, començada pel portaveu d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián, i s’ha anat fent més gran amb el pas dels dies. Hores després que Rufián donés per suposat que l’entorn de Puigdemont contactés amb Rússia titllant-los de “senyorets que es passejaven per Europa perquè així es creien James Bond”, el músic independentista Lluís Llach i molts altres independentistes van omplir Twitter sobre aquest tema.

La pregunta que va llençar el cantant a ERC, esperant un pronunciament sobre Rufián, ha quedat sense resposta després que els republicans s’hagin mullat poc o gens sobre aquest assumpte. En una piulada aquest dijous, Lluís Llach ha etzibat que “ja ha passat prou temps”, i dona per suposat que ERC “dona crèdit a les afirmacions del senyor Rufián, no tant en la contundència com en el fons”. Per acabar-ho d’adobar, també ha recordat que “Puigdemont és el president de Catalunya a l’exili, com ho foren els vostres i nostres d’ERC”.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut