Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El que no permet la justícia, ho fa la tecnologia: Puigdemont i Sánchez, junts en un acte de campanya reivindicant l’1-O

El president ha assegurat que el primer d'octubre és "el que ens treurà de la presó i l'exili" i ha afegit que "guanyarem perquè estem en el lloc correcte de la història"

|

- Publicitat -

Imatge eloqüent de campanya. El que no permet la justícia, ho fa la tecnologia: més de 550 dies sense veure’s, ni parlar, però aquest dilluns ho han pogut fer. El president Carles Puigdemont i el candidat de JxCAT per al 28-A, Jordi Sánchez, han reivindicat l’1-O i la llibertat i la dignitat del poble de Catalunya en un acte de campanya.

Després de donar-se les gràcies mútuament, els representants legítims -un empresonat i l’altre exiliat- han dialogat a través de videoconferència: “La nostra causa no és només la de Catalunya: és la de la llibertat i la de la democràcia”, han sentenciat. Al seu torn, el president Puigdemont ha afirmat que “l’1-O és el que ens traurà de la presó i l’exili”.

Publicitat

Després que Jordi Sánchez hagi condemnat l’acte d’odi del poble de Sevilla viscut aquest diumenge, el cap de llista ha afirmat que “va de democràcia en tots els pobles de l’Estat” i ha afegit que “el 28-A s’ha de votar sense por”.

Al seu torn, el president ha explicat que les eleccions generals espanyoles “no són un plebiscit de Sánchez”, sinó que “són la tria de l’esperit del 155 o l’esperit de l’1-O amb tots els seus accents”. En una de les seves intervencions, s’ha dirigit al pres polític amb paraules encoratjadores: “Et vull veure pujant a la tribuna del Congreso, mirant els ulls de tots els diputats i reproduint el missatge del teu civisme i la teva participació”. A més, Puigdemont ha afegit que Sánchez “ens representarà a molts”.

Et pot interessar  Comín demana el vot a les europees per fer "un front" a Brussel·les que "acompanyi la feina de Puigdemont a Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut