Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Junqueras expressa la voluntat d’ERC per seguir dialogant amb el Gobierno malgrat els episodis de repressió

|

- Publicitat -

El líder d’ERC i pres polític, Oriol Junqueras, ha expressat la seva voluntat per no deixar de dialogar amb el Gobierno “malgrat els episodis de repressió”, després de l’escàndol de l’última operació de la Guàrdia Civil contra empresaris independentistes. En una entrevista a El Món a Rac 1, el vicepresident legítim ha comparat la situació amb el cas irlandès: “Els independentistes irlandesos no van deixar de parlar amb el govern britànic sempre que van poder. A la bandera del diàleg no hi podem renunciar mai”. Tot i això, Junqueras ha confirmat que, a banda d’una visita puntual de Pablo Iglesias ja fa mesos, no ha tingut contacte ni amb Pedro Sánchez ni amb ningú de la Moncloa.

Pel que fa a les detencions de la Guàrdia Civil contra el procés, Junqueras, com altres líders independentistes, se n’ha fotut del fet que poguessin pensar que hi ha un vincle entre el kremlin i l’independentisme català, i ha titllat d'”ingenus” els que pensaven que això era possible. “Demostra la seva incapacitació per al servei públic, que és la política”, ha reblat.

Publicitat

 

Et pot interessar  Puigdemont diu que intentarà un govern independentista encara que ERC els superi en escons: "Com ja vam fer"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut