Dijous, 4 de març de 2021 - Edició 952
La República

Es viralitza una campanya de vot a Puigdemont perquè guanyi el premi polític més prestigiós dels EUA

La imatge del president legítim, Carles Puigdemont, viatjant als Estats Units d’Amèrica per a recollir el premi polític més prestigiós del país nord-americà podria convertir-se en la pitjor pel·lícula de […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 25/10/2018
Puigdemont, en un aeroport

La imatge del president legítim, Carles Puigdemont, viatjant als Estats Units d’Amèrica per a recollir el premi polític més prestigiós del país nord-americà podria convertir-se en la pitjor pel·lícula de terror per a la diplomàcia espanyola i un nou impuls per la consolidació de la República catalana.

Es tracta del premi John F. Kennedy que es dóna al servidor públic més valent i és el guardó més prestigiós per a un funcionari als Estats Units. Però les bases del premi especifiquen que també pot ser concedit a un funcionari estranger en “circumstàncies úniques i especials”. De fet, no seria la primera vegada que el reconeixement se l’emporta un estranger com Wael Ghonim, Sima Samar o Kofi Annan.

Qui ho vulgui pot entrar al web del premi JFK i pot nominar Puigdemont. Simplement ha de posar un nom, un e-mail, indicar qui vol nominar i una breu descripció dels motius. Fàcil i ràpid.