Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Inés Arrimadas fuig de l’enfonsament de Cs: abandona el partit i la política

Arrimadas tampoc no es presentarà a les eleccions generals amb el PP, després que aquest l'hagués sondejat

|

- Publicitat -

La portaveu de Cs al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, abandona la formació i la política, segons ha informat la premsa de Madrid. Després d’anys de representar i liderar una política incendiària, profundament catalanòfoba i de promoure innombrables campanyes d’assetjament, el grup que un dia semblava que governaria tant Catalunya com Espanya s’ha desfet com l’escuma arran de les últimes eleccions municipals.

Publicitat

El passat dimarts, 30 de maig, es feia públic que Cs no concorrerà les eleccions generals del 23 de juliol que el president espanyol, Pedro Sánchez, va convocar per sorpresa. Ara, queda confirmat definitivament que Arrimadas tampoc no es presentarà a les eleccions generals amb el PP, després que aquest l’hagués sondejat, igual que a la membre de Cs Begoña Villacís.

Una de les imatges que quedarà d’Inés Arrimadas

Cs ha passat d’aconseguir 36 diputats al Parlament de Catalunya el 2017, i 56 escons al Congrés el 2015, a tenir una presència residual en ambdues cambres. En les eleccions generals del 2019, l’agrupació taronja va quedar-se només amb 10 escons, mentre que les eleccions al Parlament del 2021 la seva presència va minvar encara més, assolint només 5 diputats. Les últimes eleccions municipals a Catalunya, i també autonòmiques a les Illes Balears, el País Valencià i diverses comunitats de l’Estat espanyol han acabat de confirmar l’enfonsada del partit.

Et pot interessar  La Mesa tomba les peticions de Cs i Vox per les propostes sobre amnistia i autodeterminació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió