Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ERC vol col·laborar amb JxCat perquè la resposta a la inhabilitació de Torra sigui “consensuada”

|

- Publicitat -

La secretaria general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha demanat a JxCat que la resposta a una eventual inhabilitació del president del Govern, Quim Torra, per mantenir la pancarta amb el llaç groc a la façana de la Generalitat sigui “consensuada” i no la decideixin pel seu compte.

Vilalta creu que “el millor seria consensuar els passos que s’han de prendre, sigui al Govern o en les decisions del Parlament. Que siguin consensuades i les puguem decidir entre tots”. També ha defensat els drets de tots, incloent-hi les del President Torra, dient que “Hem de poder defensar els drets de tots. La lluita és poder defensar el dret que tenia el president de la Generalitat de poder posar una pancarta exigint la llibertat dels presos polítics i, per tant, exercint la llibertat d’expressió”.

Publicitat

Sobre les tensions entre els dos socis de Govern, ha reconegut que des de fa dos anys no han aconseguit tota la cohesió: “Crec que és senzill, fàcil i notori, i fins i tot útil poder reconèixer que és veritat que tots diem que és molt necessari poder traçar aquesta unitat estratègica, trobar consensos, fer el diagnòstic compartit; i alhora és igual de veritat que no ho hem aconseguit”.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut