Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Boye creu que el Parlament Europeu ha de replantejar el suplicatori a Puigdemont, Comín i Ponsatí

|

- Publicitat -

Gonzalo Boye creu que el Parlament Europeu ha de replantejar el suplicatori als eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. En una entrevista a RAC1, l’advocat apunta com la decisió del Tribunal de Primera Instància de Brussel·les amb Lluís Puig “ha buidat de contingut” el procés a la cambra.

“Si els aixequen la seva immunitat, el cas tornarà al jutjat que ha decidit com el Suprem és incompetent per la causa de Puig”, descriu Boye. Sense deixar la causa dels exiliats, l’advocat ha volgut utilitzar el cas dels líders independentistes catalans per valorar la situació de Joan Carles de Borbó. “Té dret a canviar de domicili”, ha expressat Gonzalo Boye. Això no obstant, l’advocat ha recordat que quan la justícia espanyola va iniciar la persecució contra Carles Puigdemont i la resta de membres del govern a l’exili, també “es trobaven en la mateixa situació”.

Et pot interessar  Puigdemont diu estar esparverat per la "mala qualitat" del Govern, la "pèrdua d'autoestima" i l'estat del català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut