Divendres, 25 de setembre de 2020 - Edició 792
La República

Boye creu que el Parlament Europeu ha de replantejar el suplicatori a Puigdemont, Comín i Ponsatí

“Si els aixequen la seva immunitat, el cas tornarà al jutjat que ha resolt com el Suprem no és competent per la causa de Lluís Puig”, ha afirmat l’advocat

Redacció
Redacció 07/08/2020
Interior del Parlament Europeu / Comissió Europea

Gonzalo Boye creu que el Parlament Europeu ha de replantejar el suplicatori als eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. En una entrevista a RAC1, l’advocat apunta com la decisió del Tribunal de Primera Instància de Brussel·les amb Lluís Puig “ha buidat de contingut” el procés a la cambra.

“Si els aixequen la seva immunitat, el cas tornarà al jutjat que ha decidit com el Suprem és incompetent per la causa de Puig”, descriu Boye. Sense deixar la causa dels exiliats, l’advocat ha volgut utilitzar el cas dels líders independentistes catalans per valorar la situació de Joan Carles de Borbó. “Té dret a canviar de domicili”, ha expressat Gonzalo Boye. Això no obstant, l’advocat ha recordat que quan la justícia espanyola va iniciar la persecució contra Carles Puigdemont i la resta de membres del govern a l’exili, també “es trobaven en la mateixa situació”.

Relacionats