Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arrimadas tem el PSC i avisa que els seus vots poden acabar a ERC i comuns

|

- Publicitat -

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha avisat aquest dissabte que els vots al PSC en les eleccions municipals “poden acabar en un tripartit” amb ERC i els comuns. “La gent que vagi a votar a Catalunya el PSC que sàpiga que el seu vot pot acabar en un tripartit amb ERC i amb Podem. Aquesta és la destinació de molts vots del PSC”, ha advertit en un acte de campanya a l’Hospitalet de Llobregat, amb l’exalcalde i número tres de la llista de Manuel Valls a Barcelona, Celestino Corbacho, i del candidat de Cs en l’Hospitalet, Miguel García.

Arrimadas ha defensat que “l’única garantia que a Cs hi hagi moltes alcaldies que no dependran de populistes ni separatistes serà votar directament Cs”. “Qui vulgui governs assenyats, constitucionalistes i regeneradors només té una papereta”, i ha reivindicat que el partit taronja està preparat per governar ajuntaments com l’Hospitalet.

Publicitat

En aquest sentit, ha afirmat que el compromís de la seva formació és que l’Hospitalet “sigui punta de llança del constitucionalisme al costat de Barcelona” i ha confiat que puguin aconseguir el tàndem que Valls sigui alcalde de Barcelona i Miguel García de l’Hospitalet. Ha destacat que l’Hospitalet “va ser un bastió del constitucionalisme” en les eleccions catalanes de 2017 i està segura que en aquestes municipals ho tornarà a ser, ja que creu que parar l’independentisme requereix que aquesta ciutat estigui governada per un partit constitucionalista, ha dit.

A més, ha assenyalat que Corbacho va ser el millor alcalde de la ciutat quan formava part del PSC, i ha criticat l’actual alcaldessa, Núria Marin (PSC): “No pot viure de les rendes del que va fer Celestino Corbacho”.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu

Celestino Corbacho

L’exsocialista ha agraït a Cs la “generositat que han tingut prenent la decisió de, en lloc que presenti la seva pròpia candidatura, apostar per una candidatura transversal” per a l’alcaldia de Barcelona, formada per persones independents com Valls o ell mateix.

I ha explicat que el seu objectiu a Barcelona és canviar la ciutat perquè no sigui “de color groc, sinó una ciutat on càpiguen tots els colors”. Per això, ha demanat el vot per a la candidatura de Valls i ha assegurat que això és el mateix que votar Cs: “A la papereta està Manuel Valls i està Cs. Agafar aquesta papereta en definitiva és el mateix. Que ningú deixi de votar Manuel Valls”, i també ha enaltit la capacitat de gestió i la consciència social de Miguel García, que espera que sigui el proper alcalde de l’Hospitalet.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut