Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Arrimadas reivindica Cs com l’única opció de centre sense descartar si pactarien amb l’extrema dreta

La líder de Cs a Catalunya retreu a Sánchez que no l'hagi trucat durant nou mesos

|

- Publicitat -

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha presentat Cs com l’única opció de centre que sabrà fer front a la “violació” de drets a Catalunya. I és que, segons ha dit Arrimadas en una entrevista a RNE, ha decidit presentar-se a les llistes del seu partit a les eleccions espanyoles del 28-A per garantir els drets dels catalans, que considera que estant “humiliats” pels separatistes. “Molts catalans hem arribar a la conclusió que per garantir els nostres drets hem de governar Espanya”, ha conclòs. D’altra banda, Arrimadas ha retret al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que no l’hagi trucat durant nou mesos mentre dialogava amb Catalunya i que només s’hagi posat en contacte amb els independentistes.

Arrimadas ha alertat que quatre anys més de Sánchez a la Moncloa amb el suport dels independentistes faria un “mal irreparable” i ha defensat que la millor manera de garantir els drets dels catalans és que Albert Rivera, a qui ha definit com a “català i constitucionalista” sigui el pròxim president espanyol. “Només hi ha un partit net de casos de corrupció, un partit de centre, liberal, que mai ha pactat amb els nacionalistes i que sàpiga què passa a Catalunya”, ha defensat.

Publicitat

En aquest context, ha reivindicat Cs com la garantia del canvi davant del “bipartidisme vell” que es baralla per Franco i per l’avortament alhora que ha recordat que el seu partit és l’únic que ha guanyat “en vots i escon” al nacionalisme, en referència a les darreres eleccions al Parlament.

La líder de Cs a Catalunya ha estat molt clara en descartar acords amb l’actual PSOE i ha afirmat que “no hi ha res a negociar ni govern que es pugui formar amb Sánchez”. Segons Arrimadas, en els 8 mesos que fa que Sánchez és president del govern espanyol no l’ha trucat ni una vegada per parlar sobre Catalunya mentre deia que estava dialogant amb Catalunya. “És normal que no m’hagi trucat en 9 mesos?”, ha preguntat.

Per a Arrimadas, el fet que els independentistes vulguin que el PSOE segueixi governant és la demostració que s’ha de treure Sánchez de la Moncloa i portar-lo a l’oposició.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut