Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arrimadas menysté el poder popular i li diu al Govern que “anul·li les activitats dels CDR” del 21-D

La líder de Ciudadanos creu que divendres que ve hi haurà violència i assegura que "no podem esperar que passi una desgràcia”,

|

- Publicitat -

La líder de Cs, Inés Arrimadas, preveu que “probablement” hi haurà “enfrontaments” divendres que ve, 21 de desembre. En declaracions als mitjans aquest diumenge, Arrimadas ha demanat al president del Gobierno, Pedro Sánchez, que actuï perquè, segons ella, “parla molt de fer reunions i poc de defensar els catalans que no pensen com Torra” perquè “l’únic que l’importa és mantenir-se a la Moncloa a qualsevol preu”, ha afegit.

“No podem esperar que passi una desgràcia”, ha alarmat Arrimadas en el seu to habitual, mentre assegura que el president català “està animant els CDRs violents” perquè “la seva via és l’eslovena”. A més ha denunciat que divendres que ve els Comitès de Defensa de la República tindran la “protecció del govern de la Generalitat”. És en aquesta mateixa línia que Arrimadas ha criticat que el Govern “s’ha negat a instar els CDRs a anul·lar totes les activitats absolutament il·lícites que tenen previstes pel 21 de desembre”.

Publicitat

A més, ha denunciat que molts agents de la policia demanen que “les ordres siguin per escrit” perquè “a vegades els fan estar aturats davant d’una actuació violenta”. “Molts estan tenint problemes per poder defensar en procediments judicials una actuació que va en contra de les dinàmiques d’un cos de seguretat”, ha afirmat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut