Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

La direcció d’ERC substituirà Bosch per Maragall com a candidat a l’alcaldia de Barcelona

De cara a les eleccions municipals del 2019

|

- Publicitat -

La direcció d’ERC substituirà Alfred Bosch per Ernest Maragall com a candidat a l’alcaldia de Barcelona de cara a les eleccions municipals del 2019. Bosch hauria renunciat a continuar liderant els republicans a l’Ajuntament de la capital catalana, tot i que encara ho ha de comunicar formalment al partit aquest divendres.

Publicitat

La direcció dels republicans ja hauria decidit que Bosch -que, el passat mes de març, va guanyar unes primàries internes sense cap altre candidat- serà substituit pel conseller d’Exteriors. Caldrà veure quina fórmula utilitza la formació per complir amb els seus estatuts, estant sobre la taula la possibilitat de celebrar unes noves primàries.

Germà d’un dels alcaldes més populars de Barcelona, Ernest Maragall té experiència treballant al consistori barceloní, on va entrar per exercir d’informàtic i assessor en economia. Posteriorment, i durant 34 anys, hi va dur a terme càrrecs tècnics, de gestió i també polítics com a regidor del PSC del 1995 al 2004.

Et pot interessar  Junqueras insisteix en el traspàs de Rodalies i demana la dimissió de Raquel Sánchez com a ministra de Transports "per la seva incapacitat de gestió"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió