Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Xavier Albertí sobre Montserrat Carulla: “Ha estat una actriu insuperable i única, d’un rigor extraordinari”

ACN Barcelona.-El director artístic del TNC, Xavier Albertí, ha assegurat aquest dimarts que Montserrat Carulla, qui ha mort als 90 anys, “ha estat una actriu insuperable i única, d’un rigor […]

Avatar
Agències 24/11/2020

ACN Barcelona.-El director artístic del TNC, Xavier Albertí, ha assegurat aquest dimarts que Montserrat Carulla, qui ha mort als 90 anys, “ha estat una actriu insuperable i única, d’un rigor extraordinària i una persona d’un gran comprimís i saviesa que deia el vers com poques persones l’han sabut dir en aquest país”. Albertí ha definit l’actriu com “una persona íntegra, compromesa i d’un nivell d’exigència que feia que tots els equips que treballaven amb ella elevéssim el seu talent perquè el far que era Montserrat Carulla obligava a tothom a estar a la seva alçada. Aquesta pèrdua ens costarà molt d’acceptar i digerir”, ha afegit.

“Carulla ens ha regalat una de les lliçons de vida més profundes de compromís ideològic amb la seva feina d’actriu entesa com una eina de construcció i transformació de la societat”, ha manifestat Albertí.