Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Vox, Ciutadans i PPC registren de nou una petició perquè el Parlament investigui la “purga” als Mossos d’Esquadra

ACN Barcelona – Vox, Ciutadans i PPC han registrat aquest divendres al Parlament una petició conjunta per crear una comissió d’investigació sobre la “purga” als Mossos d’Esquadra. Els tres partits […]

Agències 01/04/2022

ACN Barcelona – Vox, Ciutadans i PPC han registrat aquest divendres al Parlament una petició conjunta per crear una comissió d’investigació sobre la “purga” als Mossos d’Esquadra. Els tres partits volen, de nou, “aclarir” els canvis a la cúpula del cos, ja que consideren que el cessament d’alguns dels càrrecs té “una clara intenció política”. Així mateix, creuen que l’objectiu de tot plegat és “crear una policia a mida del Govern”, sobretot en els casos relacionats amb investigacions de corrupció a membres de l’executiu. La Mesa haurà de valorar si accepta la petició. El reglament del Parlament estableix que la comissió d’investigació s’ha de crear automàticament si és demanada per tres grups parlamentaris. Ara bé, el PPC és grup mixt.

Vox, Ciutadans i PPC ja van registrar una petició per crear una comissió d’investigació sobre els canvis a la cúpula dels Mossos. La proposta es va portar a l’últim ple del març i es va <a href=”https://www.acn.cat/new/738e4103-30a4-427b-b1f0-baef7bd2084b/texts” target=”_blank”>denegar</a>.