Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Vic posa 45 denúncies per incomplir les normes de prevenció de covid-19, la majoria per no dur mascareta

ACN Vic.-La Guàrdia Urbana de Vic ha fet 49 controls policials a diferents punts de la ciutat des que l’1 d’octubre van entrar en vigor les mesures restrictives per evitar […]

Avatar
Agències 14/10/2020

ACN Vic.-La Guàrdia Urbana de Vic ha fet 49 controls policials a diferents punts de la ciutat des que l’1 d’octubre van entrar en vigor les mesures restrictives per evitar contagis de covid-19. Aquests controls s’han centrat en l’ús de la mascareta a la via pública. En total, s’han denunciat 26 persones amb multes de 100 euros tal com estableix el reglament de la Generalitat. En el mateix dispositiu també s’han sancionat nou persones per participar en un ‘botellón’ i deu més per consumir alcohol a la via pública ja sigui de forma individual o en grups de fins a tres persones. Les multes són de 150 euros tal com recullen les ordenances municipals.

Tant la Guàrdia Urbana com els agents cívics segueixen vetllant pel compliment de la normativa de seguretat i higiene a la via pública davant el repunt important de rebrots a la ciutat. Si en la darrera setmana de setembre el risc de rebrot a Vic era del 627,72, en l’última setmana s’ha situat al 1.289.