Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Vergés assegura que treballen amb Afers Socials per fer el “millor circuit” entre l’atenció primària i les residències

ACN Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat que estan treballant amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per tenir el “millor circuit” en cadascun dels territoris […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat que estan treballant amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per tenir el “millor circuit” en cadascun dels territoris perquè l’atenció primària intervingui en les residències en casos positius o sospitosos de coronavirus. Vergés ha destacat que la “tasca principal” dels professionals de la primària en aquesta pandèmia és l’atenció domiciliària i en les residències. A Vergés se li ha preguntat per les declaracions de la presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, que ha denunciat en una entrevista a TV3 que els tests no arriben a les residències, en alguns centres ni per a les persones que tenen símptomes.

Hi ha 487 persones que viuen en residències de gent gran que tenen coronavirus, segons dades facilitades per Afers Socials diumenge. La consellera va informar dijous passat que unes 150 persones que vivien en residències han mort per coronavirus a Catalunya.