Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Valents apel·la al vot “provida” i promet ajudes a la maternitat i el retorn de la regidoria de famílies

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha apel·lat aquest diumenge al vot “provida” i ha promès el retorn de la regidoria de Famílies i noves ajudes a la maternitat si resulta escollida. “Mai hauria d’haver desaparegut. És molt necessari projectar a la família, ajudar-la. No malgastem els diners ajudant a ocupes, a delinqüents i pagant advocats per atacar a la policia”, ha defensat en declaracions a la premsa en una trobada amb el Projecte Maternity, una entitat social que ajuda a mares sense recursos. “La cosa fàcil, però immoral, és abocar a molta gent a l’avortament”, ha asseverat Parera. Segons la regidora, “tots els partits i persones haurien de ser provida”. En aquest sentit, ha dit que és un error legislar “només la mort”.

“La mentalitat no pot ser que només poden tenir molts fills les persones amb molts diners. Així no anem bé. Hem de treballar en polítiques a favor de la maternitat. No s’estan fent polítiques familiars ni a l’Ajuntament, ni a la Generalitat ni a l’Estat. Tothom molt preocupat per les pensions, però ningú fa polítiques familiars, que és el que realment necessitem”, ha manifestat la candidata de Valents.

Publicitat

Segons Parera, quan una dona embarassada amb problemes econòmics arriba als serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona, la primera sortida que se li dona és que no tingui el bebè. “Li diuen ‘a doncs mira, aquí tens l’adreça d’una clínica abortiva’. Això és immoral”, ha asseverat. Per combatre aquesta pràctica, Valents proposa mesures com la creació de guarderies nocturnes, l’ampliació de les ajudes per fills o la gratuïtat del transport.

“L’Ajuntament ha retallat els ajuts per cada fill. Penseu que per cada fill que tens l’ajut és menor fins al tercer, que desapareix. Quan vam plantejar que la renta d’ajut als fills es mantingués estable sense límit de fills la resposta de l’Ajuntament va ser: ‘Si no tens diners no tinguis fills’. Aquesta no és la resposta que ha de donar l’administració”, ha ressaltat.

<strong>Les enquestes</strong>

Preguntada per una enquesta publicada a ‘La Vanguardia’ que deixa a Valents fora del consistori, Parera ha dit que no li preocupa i que els ‘trackings’ interns del partit donen un resultat diferent. “Les enquestes avui no estan pensades per informar, estan pensades per generar tendència. Tots els partits paguen les seves enquestes, i nosaltres no ho hem fet. Nosaltres no entrem en aquest joc”, ha assegurat abans de ressaltar que el PP o Vox tenen resultats molt diferents en cada sondeig. “L’enquesta és el 28 de maig”, ha conclòs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió