Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

‘Va d’Ovidi’ homenatja el cantautor amb una barreja de música, poesia i reflexions al Barnasants

ACN Barcelona.-Ovidi Montllor ha rebut un nou homenatge en el 25è aniversari de la seva mort. L’espectacle ‘Va d’Ovidi’ ha barrejat música, poesia i reflexions al Barnasants, que també celebra […]

Avatar
Agències 23/02/2020

ACN Barcelona.-Ovidi Montllor ha rebut un nou homenatge en el 25è aniversari de la seva mort. L’espectacle ‘Va d’Ovidi’ ha barrejat música, poesia i reflexions al Barnasants, que també celebra 25 anys. El concert ha permès viatjar per les cançons, les paraules, les prevencions, invencions i la vida de l’actor, al Teatre Ovidi Montllor (Barcelona), aquest diumenge a la tarda, en un projecte que parteix del guió i la direcció de Mònica Luchetti i Lali Barenys, que s’ocupen a la vegada de la interpretació a l’espectacle. Carles Bertran, al piano i a la guitarra, ha posat la música per acompanyar el cant de Tànit Navarro i Namina. El resultat n’és un puzle que acostar l’essència d’Ovidi al públic.

Jana Montllor, la filla petita del cantautor, ha ajudat també en la construcció creativa parlant del seu pare, de la casa, de la família, del poble i els amics. Cançons i poemes, a quatre veus. La música, piano i guitarra, guiant dues cantants i dues actrius al servei de la melodia i la paraula. Temes escrits a la manera d’Ovidi, fets a la manera d’Ovidi, amb el contingut punyent de l’Ovidi.