Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Una tempesta intensa provoca una vintena d’actuacions dels Bombers a Vic

|

- Publicitat -

ACN Vic – Una tempesta intensa que ha assolat la comarca d’Osona des de les cinc de la tarda ha provocat una vintena d’actuacions dels Bombers a la ciutat de Vic. Segons informa el cos d’emergències la majoria de serveis han estat per inundacions de poc abast i per problemes de clavegueram. La pluja ha caigut amb força i ha deixat força carrers negats, tot i que un cop ha parat de ploure l’aigua s’ha anat escolant. A la plaça de la Divina Pastora, un arbre ha caigut sobre un cotxe, en una de les incidències més destacades. També hi ha hagut aparcaments i pisos inundats i s’ha acumulat un pam d’aigua a l’estació de Renfe.

Fora de Vic, també hi ha hagut un servei a Roda de Ter, on ha caigut un arbre a la zona de les piscines, i hi ha hagut tres accidents de poca consideració a Malla i a les Masies de Voltregà, a la C-17, i a Folgueroles, a la C-25. Aquests accidents s’han produït mentre plovia, per bé que no s’ha constatat que hagin estat sinistres causats per la pluja.

Publicitat

Fora de la regió central, els Bombers també han fet una actuació a Lleida, on ha caigut un arbre, i a la carretera L-401 al seu pas per Coll de Nargó, on hi ha hagut una esllavissada de poca consideració.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió