Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Un dels seguidors de l’Espanyol que van saltar al camp a l’estadi de Cornellà és un candidat del PP a Sant Joan Despí

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els Mossos d’Esquadra investiguen els incidents del final de partit entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol a l’estadi de Cornellà-El Prat. Diverses persones van saltar ahir al camp en acabar l’esdeveniment i van provocar diversos desordres. Tal com ha avançal ‘El Nacional’ i ha confirmat l’ACN, un dels seguidors de l’Espanyol que va saltar al camp és Yago Darnell, un candidat del Partit Popular a Sant Joan Despí. La policia ha explicat que resta pendent de l’informe del coordinador esportiu, que està recollint tota la informació relativa al cas, per exemple, a través de les imatges de les càmeres. Un cop acabat, s’enviarà a la Direcció General d’Administració de Seguretat.

(En aquesta actualització s’afegeix que una de les persones que van saltar al camp és un candidat del PP a Sant Joan Despí)

Publicitat

Fonts policials han apuntat que s’està treballant en les identificacions. Un cop s’aixequi l’acta, la direcció decidirà també si s’acaba imposant algun tipus de sanció als responsables.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió