Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Un brot de coronavirus a la residència l’Onada Can Jorba de Santpedor afecta 43 residents i 5 professionals

ACN Santpedor.-Un brot de covid-19 afecta la residència l’Onada Can Jorba de Santpedor, al Bages, i en aquests moments hi ha 43 residents i 5 professionals afectats. La majoria de […]

Avatar
Agències 09/12/2020

ACN Santpedor.-Un brot de covid-19 afecta la residència l’Onada Can Jorba de Santpedor, al Bages, i en aquests moments hi ha 43 residents i 5 professionals afectats. La majoria de positius són asimptomàtics i es troben aïllats, segons informa el consistori en un comunicat. Dels 43 residents afectats, 5 són de gravetat, tot i que estan sent tractats a la mateixa residència. La direcció del centre assegura que s’estan reorganitzant per donar un millor servei i s’han diferenciat per zones. A més, expliquen que compten amb el suport de professionals per “cobrir les vacants existents” i donen “garanties d’assistència i atenció” als avis.

A través d’un comunicat, l’Ajuntament apel·la a la “responsabilitat de tothom” i reitera la necessitat d’extremar les mesures preventives, sobretot d’higiene, distància social i “evitar les reunions amb familiars i amb amics per protegir els nostres avis i àvies i protegir-nos a tots”.