Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

UGT reclama a Vilagrà una reunió urgent per acordar l’augment salarial del 0,9% dels empleats públics

ACN Barcelona.-UGT Serveis Públics ha escrit una carta a la nova consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que assumeix les responsabilitats en Funció Pública, per acordar l’augment salarial del 0,9% […]

Avatar
Agències 28/05/2021

ACN Barcelona.-UGT Serveis Públics ha escrit una carta a la nova consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que assumeix les responsabilitats en Funció Pública, per acordar l’augment salarial del 0,9% dels empleats públics de la Generalitat amb efectes retroactius de l’1 de gener de 2021. El sindicat demana a la consellera la convocatòria extraordinària d’una reunió de la MEPAGC per part del nou Govern perquè aquests diners es cobrin a la nòmina de juny. A més, UGT demana a la nova responsable de Funció Pública que apliqui a la propera nòmina el pagament de la paga extra pendent del 2014, “tal i com està acordat”. “La reunió que sol·licitem és estrictament un tràmit per aplicar una mesura que en dret ja s’hauria d’haver aplicat”, diu la UGT.

En un comunicat, el sindicat afirma que confia que en els propers dies l’equip de Laura Vilagrà “comenci a treballar en matèries pendents de negociació que cal abordar o que són pròpies de la negociació entre l’administració i la representació dels empleats públics”. “Entenem que les peticions que formulem a la consellera Vilagrà són urgents i no poden esperar”, afegeix la UGT.