Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

UGT i CCOO tornen a criticar el procés de preinscripció d’FP

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – UGT i CCOO han tornat a criticar el procés de preinscripció de Formació Professional a Catalunya. Després que el Departament d’Educació anunciés que més del 98% dels alumnes que havien sol·licitat una plaça pública l’havien obtingut, els sindicats han denunciat que hi ha més de 15.000 persones que havien demanat plaça en primera fase i després no s’han matriculat. Els sindicats demanen més inversió en Formació Professional i més orientació als estudiants per evitar que quedin places lliures en els cicles amb més inserció laboral.

CCOO ha acusat Educació de fer trampes quan diu que hi ha 1.200 persones sense plaça, ja que la xifra arriba a més de 16.000 tenint en compte, diu, les persones que demanen plaça en primera fase però després no es matriculen.

Publicitat

Per la seva part, UGT ha demanat fer un seguiment de totes aquests persones que finalment no es van matricular, i també ha criticat que s’hagin ofert moltes vacants de tarda i amb horari inadequat per a l’alumnat que no tingui un mitjà propi de transport.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió