Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

UGT assegura que ha pactat un augment de sou addicional del 4,25% per a la plantilla de CaixaBank

ACN Barcelona – UGT ha assegurat aquest dimecres que ha pactat amb la direcció de CaixaBank un augment de sou addicional del 4,25% sobre el salari del conveni col·lectiu, incloses […]

Agències 25/01/2023

ACN Barcelona – UGT ha assegurat aquest dimecres que ha pactat amb la direcció de CaixaBank un augment de sou addicional del 4,25% sobre el salari del conveni col·lectiu, incloses les pagues. Després d’una negociació “urgent” demanada pel sindicat per revisar el conveni col·lectiu “davant la situació extraordinària” actual, s’ha aconseguit pactar un complement fix a les nòmines revaloritzable a futur amb el mateix percentatge que es pacti per al sou en els propers convenis col·lectius. Alhora, l’augment té una clàusula de garantia salarial en virtut del qual s’assegura que s’aplicarà a tots els treballadors. També es tindrà en compte en el càlcul de l’endeutament a l’hora de demanar préstecs. El complement s’abonarà cada any en el primer trimestre.

Així doncs, aquest anys les nòmines dels treballadors de CaixaBank s’incrementaran, segons UGT, amb l’1% ja pactat al conveni col·lectiu en vigor més el 4,25% acordat, és a dir una pujada total del 5,25%.