Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Trias: “Un alcalde ha de ser fidel al Govern de la Generalitat, no pot ser que hi estigui en contra”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha promès fidelitat al Govern si és alcalde de la capital. “Un alcalde ha de ser fidel al Govern de la Generalitat, no pot ser que hi estigui en contra”, ha defensat Trias en la roda de premsa a l’ACN aquest dilluns. El candidat de Junts ha assegurat que ell té bona relació amb ERC i creu que arribar a “acords amb Maragall no hauria de ser difícil”: “Si el senyor Maragall treu un bon resultat, intentaré col·laborar amb ell al màxim”. Ara bé, també ha destacat que amb el candidat del PSC, Jaume Collboni, comparteix “un model de societat des del punt de vista econòmic”, si bé li ha recriminat “les maneres de fer”.

Com per exemple, ha lamentat que Collboni hagi acabat governant amb l’alcaldessa Ada Colau que, segons ell, “en molts casos està en contra de l’activitat econòmica”. Si queda primer el 28-M, Trias ha avançat que negociarà tenint en compte punts en comú amb altres partits que vulguin “posar ordre” en qüestions com “la neteja, la seguretat i la mobilitat”.

Publicitat

<strong>Risc d’alta abstenció</strong>

Davant el risc que l’abstenció sigui alta en aquestes eleccions municipals, Trias ha alertat que necessiten una “alta participació”, tot i que desconeix com el podria afectar. Ara bé, ha recordat que quan li ha anat millor és quan la participació ha estat més alta.

<strong>Relació amb Tel Aviv</strong>

Trias ha reiterat que reprendrà les relacions amb Tel Aviv si és alcalde de Barcelona, tot puntualitzant que això no vol dir que estigui d’acord amb el primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu. El candidat avisa que les relacions amb aquesta ciutat interessen perquè ha fet “una aposta per les noves tecnologies” i la “innovació”.

<strong>Lamenta aldarulls per l’Espanyol</strong>

Trias veu molt “trist” els incidents dels ultres de l’Espanyol a Cornellà-el Prat i ha demanat que s’intenti “evitar que en celebracions d’aquest tipus” hi hagi “aldarulls”. “S’hi ha d’estar a sobre”, ha dit.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió