Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Tres de cada cinc pel·lícules nominades a cada categoria dels Goya les triaran els membres de l’especialitat

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Tres de cada cinc pel·lícules nominades a cada categoria dels Goya seran triades pels membres de l’especialitat corresponent. És una de les novetats que inclouen les bases de la 38a edició dels guardons, aprovades divendres passat per la Junta Directiva de l’Acadèmia Espanyola del Cinema i donades a conèixer aquest dilluns. Una altra de les novetats de les bases és que a les categories de Millor Pel·lícula d’Animació i Millor Pel·lícula Documental els directors dels films que optin al premi passaran a ser candidats i nominats al costat dels productors. Els canvies per a la nova edició també afecten els curtmetratges, la durada màxima dels quals s’amplia de 30 a 40 minuts.

A banda, tots els curtmetratges que compleixin els requisits determinats a les bases podran optar a ser nominats. S’augmenta, així, el nombre de seleccions a festivals nacionals amb les quals hauran de comptar per ser candidats, set per a ficció, tres per a documental i un en la categoria d’animació.

Publicitat

Igual que els curts, tots els documentals que siguin candidats i compleixin els requisits estipulats a les bases podran optar a ser nominats a Millor Pel·lícula Documental.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió