Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

Trànsit establirà diumenge mesures especials per al retorn d’uns 250.000 cotxes cap a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

ACN Barcelona – El Servei Català de Trànsit preveu que diumenge retornin uns 250.000 cotxes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, els mateixos que en un cap de setmana llarg d’hivern. […]

Agències 07/01/2023

ACN Barcelona – El Servei Català de Trànsit preveu que diumenge retornin uns 250.000 cotxes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, els mateixos que en un cap de setmana llarg d’hivern. Per a garantir la fluïdesa i la seguretat viària, s’establiran diverses mesures especials, com ara l’anul·lació de vies ràpides, el tancament de determinats accessos, l’habilitació de carrils addicionals i la senyalització en panells de missatgeria mòbil. En concret, es farà en els trams de la C-16 Cercs-Berga, C-16 Cruïlla accessos Berga Centre-Berga Nord, C-55 Castellgalí-Manresa, C-17 Ripoll i AP-7 Sant Sadurní d’Anoia, així com s’habilitarà la C-58cc (bus-VAO) d’entrada a Barcelona per a tots els vehicles excepte camions de més de 7,5 tones.

També hi ha controls de trànsit de Mossos a les vies amb més mobilitat durant tot el cap de setmana. Trànsit demana als usuaris de la xarxa viària catalana que, en la mesura del possible, planifiquin el seu retorn i que s’informin de l’estat de les carreteres a través del web cit.transit.gencat.cat, del compte de Twitter @transit i de les diferents cròniques als butlletins informatius.