Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Tom Jones, Zaz i Sara Baras, primeres confirmacions del Jardins de Terramar

ACN Sitges – El Festival Jardins de Terramar es retroba aquest any amb l’escena musical internacional. Després de dues edicions sense cap artista estranger degut a les conseqüències de la […]

Agències 30/01/2023

ACN Sitges – El Festival Jardins de Terramar es retroba aquest any amb l’escena musical internacional. Després de dues edicions sense cap artista estranger degut a les conseqüències de la covid, aquest estiu els jardins sitgetans acolliran els concerts Zaz i Tom Jones, el 2 i 3 d’agost, respectivament. Són els dos primers artistes internacionals revelats per la direcció del festival aquest dilluns, que també ha avançat que la programació d’enguany comptarà amb els concerts de Sara Baras i Blaumut, i que arrencarà amb un doble concert dels Amics de les Arts i Suu. El Jardins de Terramar se celebrarà del 28 de juliol al 10 d’agost. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 3 de febrer a partir de les 10 h al web oficial del festival.

El concert del conegut com a ‘Tigre de Gal·les’ serà l’únic que oferirà a Catalunya a aquest estiu en el marc de la gira ‘Ages & Stages Tour’. Al seu torn, la cantautora francesa Zaz només té prevista una segona actuació al calendari musical estival català dins la gira ‘Organique Tour’, al Sons del Món de Roses.

Pel que fa a la resta dels noms fets públics aquest dilluns, la direcció destaca el doble concert inaugural el 28 de juliol, amb la presentació del nou disc dels Amics de les Arts, ‘Allà on volíem’ juntament amb l’actuació de Suu.

D’altra banda, el 30 de juliol serà el torn de Sara Baras i el seu nou espectacle ‘Alma’, mentre que el 6 d’agost actuarà Blaumut amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona per commemorar els deu anys de la publicació del seu primer àlbum, ‘El Turista’.

A l’espera de fer públic la resta del cartell, la direcció ha avançat que donarà 0,50 euro de cada entrada venuda al centre de distribució d’aliments de Sitges, entitat gestionada per Càritas i Creu Roja. L’any passat el festival va vendre 26.350 entrades, un 85% del total de localitats.