Dijous, 26 de gener de 2023 - Edició 1645
La República

Territori obre una nova línia de bus entre Argentona, Cabrera de Mar i Barcelona

ACN Barcelona.-El departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en marxa dilluns una nova línia de bus entre Argentona, Cabrera de Mar i Barcelona que pretén facilitar […]

Agències 15/01/2022

ACN Barcelona.-El departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en marxa dilluns una nova línia de bus entre Argentona, Cabrera de Mar i Barcelona que pretén facilitar els desplaçaments entre aquests municipis amb un servei directe, evitant transbordaments i reduït el temps de viatge. El nou servei oferirà sis anades i sis tornades de dilluns a divendres, excepte a l’agost. El bus tindrà el codi 807 i el servei el prestarà la concessionària Empresa Casas, del grup Moventis.

El nou servei sortirà des d’Argentona a les 6.30 h, 8.00 h, 14.30 h, 16.00 h, 17.45 h i 19.45 h, i des de Barcelona (plaça Tetuan) a les 7.15 h, 8.45 h,15.15 h, 16.45 h, 18.30 h i 20.00 h.En sentit Barcelona, el servei iniciarà el trajecte a la parada de bus situada al c. Joan XXIII / Pl. Molí d’Argentona, i pararà a l’Avinguda de Puig i Cadafalch/carrer de Barcelona (Argentona), la Carretera de Vilassar B-502 (Escola bressol) d’Argentona, i la Carretera de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola) de Cabrera de Mar. Després enllaçarà amb l’autopista fins la parada final de Barcelona (Pl. Tetuan), on es pot fer intercanvi modal amb la línia de metro L2 i línies urbanes de bus.En sentit tornada, el servei iniciarà el trajecte a la parada a Tetuan, per després realitzar les parades a Ctra. de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola), Avinguda de Puig i Cadafalch (Rotonda del Pi Gros) d’Argentona, i Carrer de Joan XXIII / Plaça del Molí d’Argentona.Es preveu que en els propers mesos es puguin adequar i afegir noves parades a la carretera B-502 per aproximar el servei a un major nombre d’usuaris.