Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Territori anuncia la licitació de les obres per a completar la ruta cicloturística dels Llacs

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha anunciat la licitació de les obres per a completar la ruta cicloturística dels Llacs. Concretament, es licitarà les obres del tram entre Balaguer i Sant Llorenç de Montgai i els treballs de diverses estructures de l’itinerari en execució entre Cellers i Salàs de Pallars. Les actuacions comporten una inversió de 3,8 MEUR i abasten 37 quilòmetres dels 107 que tindrà la ruta, que es complementa amb la línia d’FGC Lleida-la Pobla de Segur. Els treballs començaran el segon trimestre de 2023 i conclouran a finals d’any.

El traçat de la Ruta dels Llacs transcorre per les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà, paral·lelament i complementària a la línia d’FGC Lleida – la Pobla de Segur. Un cop completada, tindrà 107 quilòmetres de longitud, dels quals 80 seran pedalables i els 27 restants –entre Sant Llorenç de Montgai i Cellers– es combinaran amb el ferrocarril.

Publicitat

Els trams dels extrems, Lleida–Balaguer i Salàs de Pallars–la Pobla de Segur, on ja existien itineraris pedalables, han estat senyalitzats i estan en servei des de 2019, tot sumant 43 quilòmetres. Ara el Departament ha impulsat els dos trams pedalables restants per a completar el recorregut, Balaguer–Sant Llorenç de Montgai i Cellers-Salàs de Pallars.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió