Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Tarragona escalfa motors per celebrar els 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla: “Iniciem un viatge meravellós”

ACN Tarragona – Tarragona es prepara per commemorar els 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla a la ciutat. La festivitat tindrà el seu moment àlgid del 12 […]

Agències 20/07/2022

ACN Tarragona – Tarragona es prepara per commemorar els 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla a la ciutat. La festivitat tindrà el seu moment àlgid del 12 al 25 de setembre d’enguany, en unes festes de Santa Tecla “excepcionals”. Aquest dimecres s’ha presentat la seva programació en un acte públic que ha aplegat més de 200 persones d’entitats, polítics i patrocinadors implicats en la commemoració, els quals s’han fet una fotografia de família a les escales de la catedral. Entre els plats forts de la celebració destaquen l’acte inaugural, on s’oferirà una lectura actualitzada de la figura de la patrona, i la cloenda, on s’estrenarà una peça musical del compositor Josep Vila i Casañas, “Comencem un viatge meravellós”, ha dit l’alcalde Pau Ricomà.