Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Suspenen temporalment les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

ACN Blanes.-La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes com a conseqüència de la situació […]

Avatar
Agències 07/01/2021

ACN Blanes.-La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes com a conseqüència de la situació epidemiològica i l’empitjorament de les dades. Fins a aquest dijous, es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert. Segons informen en un comunicat, aquesta mesura queda anul·lada per disminuir l’afluència de gent als centres hospitalaris. Només permetran la visita d’una persona en casos excepcionals, com per exemple en situació de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial.

La implantació d’aquesta nova mesura coincideix amb l’entrada en vigor de les noves restriccions imposades pel Departament de Salut a causa de l’augment de casos positius per coronavirus en els últims dies.En el cas de les consultes externes mantenen la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.