Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Surt a la llum l’exposició ‘Conca Confinada’, una visió des d’Igualada amb imatges, reflexions i relats del confinament

ACN Igualada.-‘Conca Confinada’ és una exposició basada en els documents i diaris que es van cedir a l’Arxiu Comarcal de l’Anoia sobre el confinament perimetral que es va viure a […]

Avatar
Agències 14/07/2020

ACN Igualada.-‘Conca Confinada’ és una exposició basada en els documents i diaris que es van cedir a l’Arxiu Comarcal de l’Anoia sobre el confinament perimetral que es va viure a la zona per evitar la propagació de la covid-19. L’accés a l’exposició és en línia (carlesramos.ostal.cat) i es nodreix de les fotografies de Carlos Ramos -un fotògraf nascut a Madrid, però que viu a Igualada- i que posen rostre a les experiències, sensacions i emocions que va viure la ciutadania durant deu setmanes de confinament domiciliari. El treball de Ramos es defineix per una cuidada fotografia en blanc i negre i on destaca el gruix d’imatges de protagonistes del sector sanitari i d’emergències, sense oblidar la quotidianitat dels balcons.

Des de l’Arxiu Comarcal continuen animant la ciutadania a participar en el projecte i a fer arribar els escrits i imatges que reflecteixen la situació viscuda.