Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Subirats diu que el Liceu, l’Hermitage i l’European Urban Tech són “un conjunt de peces” per l’espai de la Nova Bocana

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, ha assegurat que el Liceu, l’Hermitage i l’European Urban Tech són “un conjunt de peces” per l’espai de […]

Agències 31/05/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, ha assegurat que el Liceu, l’Hermitage i l’European Urban Tech són “un conjunt de peces” per l’espai de la Nova Bocana. Subirats considera que després de la denegació del projecte del Port de Barcelona s’ha obert una “nova etapa”. “Hem de seguir parlant amb el Port per veure quines possibilitats hi ha i com ho combinem amb el Liceu o altres alternatives en els espais que sigui”, ha dit el tinent d’alcalde. Així doncs, s’obre la possibilitat que la proposta d’un centre dedicat a la transformació tecnològica i ecològica, tal com va transcendir fa uns dies, també hi tingui cabuda. El responsable municipal ha descartat que el cas acabi als tribunals.

Mentre que la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, assegurava fa uns dies que treballen amb el Liceu i l’Hermitage en la presentació d’un nou projecte en el termini d’un mes, Subirats ha demanat “treballar amb una mica més de calma”, ja que considera que cal “no improvisar”. “Cal veure si a mesura que anem afegint capes podem fer jugar altres parts del Port en perspectiva d’usos”, ha afirmat Subirats. Així mateix, ha assegurat que els promotors del projecte de l’Hermiatge no mantenen “una posició tancada”, de manera que es pot trobar “una alternativa viable”.