Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Sirera proposa invertir 100 MEUR per renovar els mercats de Barcelona i que tornin a ser “el cor de les ciutats”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha proposat una inversió de 100 milions d’euros (MEUR) per renovar els mercats municipals de la ciutat. En una atenció a mitjans al Mercat de Galvany ha reclamat que aquests espais tornin a ser “el cor dels barris i de les ciutats”. “Hem de convertir els mercats municipals en un eix perquè el comerç, la restauració i la vida girin al seu entorn”, ha dit Sirera. El candidat del PP també ha carregat contra l’actual regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín (PSC), i ha denunciat que “ni escolta ni fa cas de les necessitats” dels paradistes. El popular ha garantit que si és decisiu el proper mandat aquesta regidoria serà “una de les més importants”.

A més, ha defensat “donar vida” als mercats i que s’hi pugui fer activitats fora de l’horari habitual, amb fires o altra activitat comercial tot aprofitant la infraestructura. Això, segons creu, afavoriria que es convertissin en un eix d’atracció del turisme.

Publicitat

El candidat del PP ha apostat per fer una gran inversió per renovar mercats a Horta, Gràcia, Nou Barris, Sants o l’Eixample, entre altres.

<strong>Manifestacions sobre ocupacions</strong>

D’altra banda, Sirera també s’ha referit a les dues manifestacions de signe contrari relacionades amb les ocupacions a la Bonanova previstes per aquest dijous a Barcelona. El popular ha dit que respecta tots els manifestants però s’ha mostrat “preocupat” que aquestes convocatòries “puguin acabar amb fets violents que destrossin el mobiliari i posin en perill la vida de ciutadans i policies”.

L’alcaldable ha insistit en la iniciativa del PP al Congrés dels Diputats –que no va tenir prou suports- per desallotjar ocupes en 24 hores. En aquesta línia Sirera ha dit a la resta de candidats que “l’ocupació només acaba modificant la llei” i ha remarcat que si s’aprovés “no caldrien manifestacions ni a favor ni en contra ni hi hauria d’haver empreses per desocupar”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió