Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

S’esgota el temps per a la sortida d’Afganistan

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres, amb protagonisme per al termini fixat pels talibans per a la sortida de les tropes internacionals d’Afganistan. L”Ara’ titula “Biden manté el calendari […]

Avatar
Agències 24/08/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres, amb protagonisme per al termini fixat pels talibans per a la sortida de les tropes internacionals d’Afganistan. L”Ara’ titula “Biden manté el calendari pactat amb els talibans”, acompanyat de la foto principal de portada. A la part inferior, una fotografia de Charlie Watts serveix per il·lustrar la mort del bateria dels Stones. I hi ha encara espai per a una predicció sobre la pandèmia: “Els experts preveuen una sisena onada de covid a la tardor”. ‘El Punt Avui’, per la seva banda, dedica el titular de portada a la fi del toc de queda: “Cau el toc de queda”. Al peu recullen la mort de Charlie Watts i la reforma de les pensions.

El ‘El Periódico’ dedica la foto principal al desastre ecològic del Mar Menor: “El mar de la desídia”, mentre que el titular se l’emporta la crisi afganesa: “EEUU mantiene la salida de Afganistán para el 31”.’La Vanguardia’ dedica la imatge de la portada a Charlie Watts, mentre que el titular és per a la crisi de l’Afganistan: “Els talibans prohibeixen als afganesos accedir a l’aeroport”. En un lateral el rotatiu recorda que “El Govern aixeca el toc de queda després del revés judicial. ‘El Mundo’ obre amb “Los talibán prohíben salir del país y dejan a Biden sin margen”. A la part dreta, espai per a l’oferiment del PSC a donar suport als pressupostos de la Generalitat. La foto principal està dedicada a la crisi ecològica del Mar Menor: “Los políticos se tendrían que comer los peces muertos”.’La Razón’ titula “Los talibanes bloquean la huida de los afganos” acompanyant la foto principal de portada. La mort del bateria del Stones i la devolució dels menors a Ceuta són altres temes destacats de la portada.L”ABC’ titula per la crisi de Ceuta: “La juez tumba las devoluciones de menores de Marlaska” i dedica una gran foto de portada a l’aeroport de Kabul per explicar que “Los talibanes no dan prórroga a occidente: el 31, fuera de Kabul”.’El País’ porta també a la portada la crisi de Ceuta com a noticia principal: “La entrega de los menores de Ceuta se saltó todos los trámites”. A la dreta, el rotatiu destaca que “Biden se resiste a prolongar la evacuación de Afganistán”. La imatge del dia és per a Charlie Watts.