Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Se suspèn fins dimecres l’inici del judici als amos de Petromiralles a l’espera d’un possible acord de conformitat

ACN Madrid.-El judici contra els propietaris de l’empresa anoienca Petromiralles, els germans Josep Maria i Pere Torrens, se suspèn fins dimecres a l’espera d’un possible acord de conformitat, segons fonts […]

Avatar
Agències 13/09/2021

ACN Madrid.-El judici contra els propietaris de l’empresa anoienca Petromiralles, els germans Josep Maria i Pere Torrens, se suspèn fins dimecres a l’espera d’un possible acord de conformitat, segons fonts jurídiques. La vista havia de començar aquest dilluns a l’Audiència Nacional, però la negociació prèvia entre les parts ha fet que no s’hagi celebrat la sessió prevista. Els germans Torrens estan acusats de liderar una trama que els hauria permès vendre la gasolina a un preu més baix i amb la qual haurien comès un frau de l’IVA que ascendiria a 147 milions d’euros. Una vintena de persones més també estan acusades.

Ara, la fiscalia i les defenses tindran fins dimecres per estudiar les propostes i, en cas que hi hagi una conformitat total de les parts, es podria evitar la celebració del judici.