Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Sant Cugat del Vallès ha denunciat 72 persones durant la Setmana Santa per incomplir el confinament

ACN Sant Cugat del Vallès.-La Policia Local de Sant Cugat del Vallès ha denunciat 72 persones per no respectar el confinament durant la Setmana Santa. L’alcaldessa del municipi, Mireia Ingla, […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Sant Cugat del Vallès.-La Policia Local de Sant Cugat del Vallès ha denunciat 72 persones per no respectar el confinament durant la Setmana Santa. L’alcaldessa del municipi, Mireia Ingla, ha explicat que la majoria de sancions es van concentrar entre divendres i diumenge a les zones verdes de la ciutat, principalment les més pròximes a Collserola. Una àrea, ha afegit, que s’ha controlat amb les patrulles de la Policia Local i amb l’ús del dron equipat amb càmera de vídeo i altaveus que es va posar en servei el passat 20 de març i que ja ha sobrevolat el municipi en dues ocasions més. Ingla ha fet una valoració molt positiva de l’ús d’aquest aparell perquè permet fer una actuació preventiva en racons de difícil accés i que en aquests dies “són molt temptadors”.

Durant les vacances de Setmana Santa el dron s’ha utilitzat per tercer cop per sobrevolar la zona de Can Borrell, una zona boscosa i “plena de racons” a tocar de Collserola, on es va identificar i sancionar moltes persones per saltar-se el confinament. “El dron ha demostrat ser una eina eficaç per arribar a tots els racons i la seguirem utilitzant”, ha assegurat l’alcaldessa. L’aparell, de l’empresa Mars Intelligence, compta amb càmera de vídeo i altaveus integrats i després de la prova pilot que es va fer el 20 de març amb un vol de dues hores, ja s’ha contractat en dues ocasions més per sobrevolar les zones on és més complicat garantir el compliment del confinament.