Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Sant Andreu de la Barca farà seguiment telefònic dels més grans de 75 anys davant l’onada de calor

ACN Sant Andreu de la Barca.-L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) ha posat en marxa un dispositiu especial d’atenció a les persones més vulnerables davant la previsible […]

Avatar
Agències 10/08/2021

ACN Sant Andreu de la Barca.-L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) ha posat en marxa un dispositiu especial d’atenció a les persones més vulnerables davant la previsible arribada d’una onada de calor a Catalunya. Consistirà en un seguiment telefònic dels gairebé 2.000 veïns de més de 75 anys per conèixer el seu estat de salut i oferir-los consells per evitar un cop de calor. Per preservar el màxim possible aquest col·lectiu i evitar que surtin al carrer, l’Ajuntament ofererirà també un servei especial per dur-los la compra d’aliments o medicaments a casa. Per sol·licitar-lo es pot contactar amb el número de telèfon 93 6356402 o bé al correu electrònic ssocials@sabarca.cat.

Les mesures es prenen després que Protecció Civil hagi activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya per calor extrema i hagi avisat de risc per a la població.