Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Sánchez assegura que dos de cada tres espanyols de més de 60 anys ja han rebut com a mínim una dosi de vacuna

ACN Madrid .-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres que avui “dos de cada tres espanyols de més de 60 anys ja tenen administrada almenys una […]

Avatar
Agències 28/04/2021

ACN Madrid .-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres que avui “dos de cada tres espanyols de més de 60 anys ja tenen administrada almenys una dosi de la vacuna” contra el covid-19. Segons Sánchez aquest és un fet “fonamental” perquè “el 95% de la letalitat per desgràcia s’ha concentrat” en aquest col·lectiu i per tant “estem en un moment molt esperançador de l’inici de superació de la pandèmia”. Sánchez ha agraït la “unitat i col·laboració” de totes les comunitats autònomes en el procés de vacunació.

El president espanyol ha fet aquestes manifestacions durant una visita al centre d’investigació bàsica de la companyia farmacèutica Janssen A Toledo. Ha assegurat que el ritme de vacunació actual permet assegurar que es complirà l’objectiu de vacunar amb pauta complerta el 70% de la població “abans que acabi l’estiu”.En aquest marc, ha apel·lat a la “unitat” i a “l’aliança entre l’empresa i l’administració pública” com un fet “decisiu per anticipar els processos d’investigació i producció de la vacuna”. Una “unitat” que –ha volgut destacar- “també s’està donant en l’àmbit europeu amb la compra centralitzada de la vacuna”, que ha estat “un molt bon exemple.