Divendres, 28 de gener de 2022 - Edició 1281
La República

Salut posa en marxa el nou CAP de Navarcles a partir de dilluns

ACN Navarcles.-El Departament de Salut obrirà aquest dilluns el nou CAP de Navarcles, ubicat a l’avinguda Lluís Companys. Es tracta d’un equipament que ocupa 1000 metres quadrats construïts en una […]

Agències 13/01/2022

ACN Navarcles.-El Departament de Salut obrirà aquest dilluns el nou CAP de Navarcles, ubicat a l’avinguda Lluís Companys. Es tracta d’un equipament que ocupa 1000 metres quadrats construïts en una única planta més amplia i lluminosa que l’ambulatori actual. El nou CAP donarà servei als municipis de Navarcles, Mura i Talamanca. En el seu primer dia de d’obertura, atendrà urgències i dimarts s’espera que ja funcioni a ple rendiment. L’horari del centre és de 8 del matí a 8 de la tarda, de dilluns a divendres no festius. Fora d’aquest horari, es recomana dirigir-se al CUAP Bages. Amb un pressupost de 2,8 MEUR, l’equipament s’ha construït en uns terrenys municipals cedits per l’Ajuntament.

El nou equipament tindrà una vintena d’espais assistencials. En concret, 3 consultes de medicina general i 3 d’infermeria per a l’atenció d’adults; una consulta de pediatria i el seu corresponent espai de pediatria. Inclou també l’àrea d’atenció no programada o d’urgències amb dos boxs polivalents i una sala de tractaments d’emergència i observació. També tindrà una consulta de llevadora i espais polivalents per oferir el servei d’odontologia, així com també una aula d’educació sanitària. El centre disposarà d’un nou telèfon (93.193.96.63) i un altre per a urgències (661.361.106).