Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Salut iniciarà dilluns cribratges massius de covid-19 al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat

ACN Barcelona.-El Departament de Salut farà entre el 24 i el 28 d’agost un cribratge massiu per detectar possibles contagis de la covid-19 al barri de Sant Ildefons de Cornellà […]

Avatar
Agències 21/08/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Salut farà entre el 24 i el 28 d’agost un cribratge massiu per detectar possibles contagis de la covid-19 al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat. El punt de recollida de mostres estarà situat al Centre Cívic de Sant Ildefons que romandrà obert de les nou del matí a les set de la tarda. Es recolliran mostres per fer una PCR a aquells veïns que hi acudeixin voluntàriament, i que siguin residents al barri, tinguin entre 18 i 40 anys d’edat, estiguin asimptomàtics, i no s’hagin fet recentment una PCR per a la detecció del SARS-CoV-2.

Igual que la resta de cribratges intensius fets els darrers dies en altres localitzacions de Catalunya, l’objectiu de la campanya és contribuir a trobar persones que són portadores del virus sense saber-ho i tallar les cadenes de transmissió de la malaltia.