Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Salut habilita tres punts al Camp de Tarragona per administrar la vacuna d’AstraZeneca

ACN Tarragona.-El Departament de Salut ha habilitat tres punts a la Regió Sanitària Camp de Tarragona per administrar la vacuna d’AstraZeneca. Es tracta del CAP Nou Tàrraco de Tarragona, una […]

Avatar
Agències 10/02/2021

ACN Tarragona.-El Departament de Salut ha habilitat tres punts a la Regió Sanitària Camp de Tarragona per administrar la vacuna d’AstraZeneca. Es tracta del CAP Nou Tàrraco de Tarragona, una carpa habilitada a Cambrils i el punt de vacunació del Pius Hospital de Valls. Arreu del país són 37 espais. A la regió sanitària el vaccí es va començar a aplicar aquest dimarts i està destinat a immunitzar personal essencial com treballadors de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències. En concret els Mossos d’Esquadra es vacunaran a la comissaria de Camp Clar.

Aquesta setmana Salut ha assignat 900 dosis al CAP Nou Tàrraco, 100 al Pius Hospital, 800 a la carpa de Cambrils i 200 a la comissaria dels Mossos. El personal essencial que es vacuna amb AstraZeneca es convoca mitjançant un SMS en el qual se li indica el punt de vacunació i la franja horària en què pot fer-ho.El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha afirmat que “aquesta és una nova vacuna que amplia les possibilitats en l’estratègia de vacunació a la nostra regió”. “Esperem que la disponibilitat de vacunes faci que ens encaminem cap a la immunitat col·lectiva. Vacunar-se és un acte individual però de responsabilitat col·lectiva ja que no només és per no patir la malaltia sinó també per evitar transmetre-la”, ha assenyalat.