Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Salut habilita l’Hotel Renaissance Fira de L’Hospitalet com a recurs asistencial en al lluita contra el coronavirus

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Salut ha convertit l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, de L’Hospitalet, en un nou recurs assistencial per la lluita contra el coronavirus. Tindrà 350 llits i donarà suport a […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Salut ha convertit l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, de L’Hospitalet, en un nou recurs assistencial per la lluita contra el coronavirus. Tindrà 350 llits i donarà suport a l’atenció primària i als hospitals de Bellvitge, Viladecans, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Institut Català d’Oncologia (ICO). S’hi derivaran malalts lleus procedents d’aquests centres i també acollirà estrangers en trànsit, persones que no tenen suport familiar i ciutadans amb simptomatologia que no disposen de domicili fix. El dispositiu garantirà l’aïllament i permetrà fer el seguiment i control dels símptomes. Hi treballaran professionals de l’ICS que proporcionaran als pacients una atenció similar a la que rebrien en els seus domicilis.

La coordinació, disseny i execució de la posada en marxa d’aquest dispositiu ha estat liderada pels professionals sanitaris de l’atenció primària, format per un equip multidisciplinari de treball que ha inclòs professionals de medicina de família, d’infermeria, auxiliars d’infermeria i personal de gestió i serveis. A banda, l’Hospital Universitari de Bellvitge hi ha donat suport.L’estada mitjana prevista a l’hotel serà de catorze dies, des de l’inici de la patologia i depenent de criteris clínics.En aquest àmbit territorial ja es disposa de dos hotels per a descans dels professionals: l’Hotel SB Plaza Europa de L’Hospitalet de Llobregat i l’Hotel SB BCN Events de Castelldefels.