Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Rufián celebra la gratuïtat de l’abonament a Rodalies, però reclama les “inversions en trens”: “Tornen a ser garrepes”

ACN Madrid – El cap de files d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, veu amb bons ulls la gratuïtat de l’abonament a Rodalies anunciada pel govern espanyol, tot i que dubta […]

Agències 12/07/2022

ACN Madrid – El cap de files d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, veu amb bons ulls la gratuïtat de l’abonament a Rodalies anunciada pel govern espanyol, tot i que dubta si una persona aturada i un jutge n’haurien de gaudir d’igual manera. Ara bé, Rufián s’ha queixat aquest dimarts que “seria molt millor” que el president espanyol, Pedro Sánchez, “compleixi les inversions en trens anunciades en els pressupostos generals de l’Estat”. “Tornen a ser garrepes”, ha lamentat al faristol del Congrés després del discurs de Sánchez al debat sobre l’estat de la nació. D’altra banda, el líder d’ERC a Madrid ha criticat que la compareixença de Sánchez hagi “semblat una campanya publicitària” i que les mesures anunciades siguin “temporals”.

En aquest sentit, Rufián ha reclamat “mesures estructurals, valents i permanents”. Per exemple, creu que la “carrega impositiva” hauria de recaure “en gran part” en les grans empreses”.