Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Reus instal·larà dos nous punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a la tardor

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus amplia la xarxa de recàrrega per a vehicles elèctrics amb dues noves estacions de recàrrega ràpida que entraran en funcionament a la tardor. Se situaran a […]

Agències 16/07/2021

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus amplia la xarxa de recàrrega per a vehicles elèctrics amb dues noves estacions de recàrrega ràpida que entraran en funcionament a la tardor. Se situaran a la plaça de l’Estació, on es substituirà un antic punt de recàrrega més lenta, i al Carrer de Jaume Vidal I Alcover. Els dos projectes es troben en fase d’exposició pública, a l’espera que es puguin adjudicar els treballs. Amb aquesta incorporació, la capital del Baix Camp sumarà un total de setze estacions de recàrrega públiques que podran donar servei de forma simultània a 32 vehicles. Quatre dels punts són de recàrrega ràpida i estan situats a la plaça de la Llibertat, la Riera Miró i els dos nous, a l’estació de trens i a l’estació d’autobusos.

Paral·lelament, des del juliol del 2020, les recàrregues ràpides dels vehicles elèctrics són de pagament. En el cas de Reus, es paga 0,19 euros quilowatt-hora a qualsevol hora i qualsevol dia de la setmana. En canvi, les recàrregues convencionals continuen sent gratuïtes.